Tuinen Green-Sense: EEN RIJKE ERVARING IN DE GROENSECTOR!


Een woning en een tuin worden vaak verkeerdelijk aanzien als twee aparte onderdelen.

Het is de ambitie van Tuinen Green-Sense uit Zoersel( Antwerpen ) om uw woning en tuin tot een harmonieus geheel te vormen. Bevind je je middenin een nieuwbouwproject? Dan is een professionele partner in tuinaanleg en onderhoud geen overbodige luxe. Wil je je tuin onderwerpen aan een heuse verandering? Ook dan is een portie groene vingers onmisbaar.

 

Tuinen Green-Sense staat daarom graag in voor jouw tuinonderhoud in de ruime regio van Antwerpen, zowel voor grote als voor kleine tuinen. We komen graag bij je ter plaatse om al je wensen en behoeften te noteren, zodat we kunnen overgaan tot het begin van wat weldra een droomtuin als eindresultaat heeft. Met een ruime ervaring, de nodige knowhow en een team van professionele en gedreven medewerkers maken we al jouw dromen werkelijkheid!

 

Misschien heb je wel enkele ideeën die je wilt omzetten? Geen probleem. Tuinen Green-Sense verwerkt ze graag in een prachtig, groen geheel. Heb je geen concrete plannen? Ook geen probleem. Tezamen met jou denken we een ontwerp uit, dat aansluit bij zowel je eigen stijl als bij het karakter van je woning. Kortom: we zorgen voor een tuinaanleg in Antwerpen, waarvan je nog jarenlang zal kunnen genieten!